Online termékenységtudat tanfolyam

Tudj meg mindent a tested és a ciklusod működéséről, amit az iskolában nem tanítottak!

“Hála nektek elkezdtem magam jobban figyelni és jobban hagyatkozni a testem jelzésére. Eddig ezt nem tettem (nem is értem miért) és ma pozitív terhességi tesztem lett 🙏🙏🙏 adja ég h ne legyen semmi komplikáció.. Hálásan köszönöm nektek a soksok infót”​

szabadsag_egeszseg_no

Szeretnéd jobban megismerni a tested működését? 

 • Nem szeretnél többet fölöslegesen pánikba esni, ha késik a menstruációd?
 • Gyakran rohansz a nőgyógyászodhoz, mert úgy gondolod, hüvelyi fertőzésed van, de az orvosod szerint minden rendben van?
 • Sokszor tapasztalsz olyan dolgokat, amikről nem tudod, miért történnek, vagy normális-e?

Egy természetes, megbízható fogamzásgátlási módszerre vágysz?

 • Szeretnél megszabadulni a hormális fogamzásgátló mellékhatásaitól?
 • Nem találsz olyan fogamzásgátló módszert, ami számodra is megfelelő?
 • Unod már, hogy az óvszer megzavarja az intimitást? Örülnél, ha nem kellene mindig ezzel pepecselni?
fogamzasgatlas_par
jonathan-borba-oHB7VKdpHQM-unsplash

Esetleg babát szeretnétek, de sajnos eredménytelenül próbálkoztok?

 • Évek vagy hónapok óta próbálkoztok, és nem jön össze a kisbaba?
 • Nem tudod, mikorra kellene időzítenetek az együttléteket az esélyeitek maximalizásához?
 • Rendszertelenek a ciklusaid, és ez méginkább megnehezíti a dolgotokat?

Van megoldás!

Ismerd meg a női ciklus természetes működését

Ezt a tudás több szempontból is hasznos lehet számodra:

Természetes fogamzásgátlásra

A potenciálisan termékeny időszakodat, és a tested pontos biológiai működését megismerve tudni fogod, mikor biztonságos védekezés nélkül együtt lenni a pároddal.

Babatervezésre

Megismerheted a legtermékenyebb időszakodat, tudni fogod, mikor a legnagyobb az esély a terhesség létrejöttére.​

Önmagad megismerésére

Közelebb kerülhetsz a nőiségedhez, a belső békédhez. Emellett pontosan tudni fogod, mi zajlik hormonálisan benned. Mi az ami számodra normális, illetve mi az, amivel érdemes szakemberhez fordulni, és célzott segítséget kérni.

“Én elég szkeptikusan álltam ehhez az egész módszerhez.. De Veronika és Hajni úgy magyarázzák el a dolgokat, hogy már látom, ez egy egész logikus, könnyen követhető rendszer.”

szimptotermalis_modszer

Mi is az a termékenységtudat módszer?

Egy fantasztikus, férfi és női biológiára épülő módszer, melyben a női test termékenységi jeleit követve megismerjük a testünk ritmusát, és tulajdonságait. Ezt a tudást pedig célunknak megfelelően használhatjuk ki.

Miket kell megfigyelned magadon?

Ébredési testhőmérséklet

Az ébredési testhőmérsékletből utólagosan megállapítható, megtörtént-e az ovuláció adott ciklusban, illetve sok más hasznos egészségügyi probléma is látható lehet a hőgörbén.

Méhnyaknyák állaga

A méhnyaknyák ovulációhoz közeledve termékenyebb állagú, majd azt követően újra felszárad, így ezáltal állapítható meg egy nő potenciálisan termékeny időszaka.

Méhnyak állása

A méhnyak is folyamatosan változik a ciklus során, ennek megfigyelése megkönnyítheti dolgunkat esetleges bizonytalanságok esetén.

Milyen előnyökkel jár a termékenységtudat?

Természetes

A testeddel harmóniában élhetsz, a hormonrendszered természetes változásait használhatod a célod eléréséhez. Egy hőmérőn kívül nincs szükséged más mesterséges eszközre, a módszer a te testedről szerzett tudásodtól lesz hatékony. 

Mellékhatásmentes

Mivel ez egy teljesen természetes módszer, nem jár semmilyen mellékhatással. A hormonális fogamzásgátlás rengeteg rövid és hosszútávú mellékhatással, egészségügyi kockázattal jár. Neked a termékenységtudat használatával nem kell ezeknek kitenned a szervezeted és az egészségedet.

Költséghatékony

Az absztinencián kívül egyik megbízható fogamzásgátlási módszer sincs ingyen. Az óvszer, a fogamzásgátló tabletta, a spirál, és a többi módszer is mind pénzbe kerül, ráadásul nem túl olcsók. A termékenységtudatért ugyanakkor egyszer kell fizetned, és egy életen át hasznodra válik majd ez a tudás. Hosszú távon sokkal olcsóbb, mint a többi módszer. Arról nem is beszélve, hogy akár több felesleges nőgyógyászati vizsgálatot is megspórolhatsz vele.

Rólunk mondtátok

Kik nem tudják ezeket a változásokat megfigyelni magukon?

Mivel a hormonális tabletta, injekció és társai teljesen felülírják, elnyomják a test természetes folyamatait, így az ilyen módszereket alkalmazók nem tudják magukon megfigyelni azokat a csodás változásokat, amikről a tanfolyam során beszélni fogunk.

Ha viszont gondolkodsz azon, hogy elhagyod a hormonális fogamzásgátlást, ez esetben is tudunk neked segíteni. Azt fontos megjegyezni, hogy emberfüggő, kinek mennyi időbe telik utána, mire helyreáll a szervezete – van akinek néhány hónap is elég, van akinek pedig évekbe telik.

Kik használhatják a módszert?

 • Bármelyik termékeny korú nő
 • Szabálytalan és szabályos ciklushosszú nők
 • Szoptató anyukák
 • A változókor előtti időszakban lévő nők
 • Hormonális problémákkal küzdők (pl. PCOS, IR)
 • A szexuális úton terjedő betegségektől nem véd, így kizárólag komoly párkapcsolatban élőknek javasoljuk fogamzásgátlás esetén is. Viszont a tested megismerésére akkor is használhatod, ha jelenleg nem ilyen a párkapcsolati státuszod.

Hogyan tanulhatsz tőlünk?

Küldesétünk, hogy minél több nőhöz eljuttassuk ezt az elengedhetetlen tudást. Emiatt több csomahajánlatot is összeállítottunk, hogy mindenki megtalálhassa azt, amelyik az ő igényeit teljes mértékben kielégíti.

Online videós órák

Előre felvett 8×3 db videós anyagon keresztül adjuk át számodra a tudnivalókat. Ennek hatalmas előnye, hogy mindenki a saját tempójában tudja feldolgozni, akár többször visszanézve. Nem kell megerőltetned magad, ha az óra időpontjában esetleg fáradtabb lennél, nem tudnál úgy koncentrálni, ahogy szeretnél. Teljesen a saját igényeidre tudod szabni a feldolgozás módját és sorrendjét. 

Egyéni videós konzultáció

Számunkra rendkívül fontos vagy, emiatt szeretnénk maximálisan személyre szabottan segíteni téged a célod elérésében. Ezekre kitűnő lehetőséget nyújtanak az egyéni videóchates konzultációk. Itt bármiről tudunk beszélni, amiről csak szeretnél. Legjobb tudásunk szerint fogunk neked tanácsot adni a te egyéni élethelyzetedre.

Folyamatos chates támogatás

Ha szeretnéd, hogy folyamatosan el tudd érni a mentorod és személyre szabott segítséget és támogatást kapj, a VIP csomag keretein belül erre is lehetőséged van. Ugyanis állandó chates támogatást is kapsz ezzel a csomaggal. Bármikor, akár hétvégén is felkeresheted bárminemű kérdéssel, garantáltan még aznap választ kapsz (természetesen igyekszünk minél előbb, maximum pár órán belül válaszolni).

Rólunk mondtátok

Miről fogunk tanulni?

Ízelítő a tanfolyami teamtikából.. (nem a teljes tematika)

Mi az a termékenységtudat?

A termékenységtudat általános bemutatása. Mi ez, hogyan működik? Mire használható? Miért hasznos ez a tudás?

Anatómia

A módszer megértéséhez szükséges a női és férfi reproduktív anatómia megértése is, emiatt erre is kitérünk a tanfolyam során.

Menstruációs ciklus szakaszai

Mivel a módszer maga a nő biológiára, a termékenységi jelekre, a menstruációs ciklusra épül, így erről is fontos beszélni. Milyen szakaszok vannak? Mikor milyen folyamatok zajlanak a testünkben?

Termékenységi jelek

Mely termékenységi jeleket kell figyelni és hogyan? Ébredési testhőmérséklet, méhnyaknyák, méhnyak állása. Milyen másodlagos jelzések vannak?

Ciklustáblázat vezetése

Hogyan jegyezzük fel a megfigyeléseinket? Mire figyeljünk eközben? Milyen feltételek és hogyan befolyásolhatják a megfigyelt/mért eredményeke? Mi a teendő ilyen esetekben?

Tippek babatervezéshez

Hogyan állapítható meg a termékeny időszak? Mikor a legnagyobb a teherbeesés esélye? Mikorra időzítsük az együttléteket? Milyen problémák láthatóak a ciklusgörbén, amik megnehezíthetik a teherbeesést?

Fogamzásgátlási szabályok

Milyen szabályrendszerhez kell tartani magunkat, ha 99,4%-os hatékonysággal szeretnénk alkalmazni a szimptotermális módszert? Mi a teendő ha valamilyen bizonytalanságot tapasztalunk?

Különleges esetek

Mi a teendő szoptatás alatt? Vagy menopauza idején? Mit tegyen az, aki nemrég hagyta abba a hormonális fogamzásgátló szedését? Hogyan járjunk el szabálytalan, elhúzódó ciklusok esetén?

Hüvelyi vérzések

Nem minden hüvelyi vérzés menstruáció, gondoltad volna? Ennél jóval több vérzéstípust különböztetünk meg. Van, amelyik teljesen normális, míg mások problémát jeleznek. Ez függ a vérzés időpontjától, intenzitásától, színétől többek között.

Tévhitek

Benned is felmerültek kételyek?

Ne aggódj, ez teljesen normális! Sajnos a termékenységtudat módszer nem túl közismert. Emellett pedig méginkább nehezíti az edukációt, hogy sajnos rengeteg tévhit kering a témában, amik bizalmatlanságot váltanak ki az emberekből a módszerrel kapcsolatban. Ezek közül szeretnénk tisztázni a leggyakoribbakat.

Ez valójában nem egy normál érték, hanem átlagolt adat. A köztudatban viszont úgy terjedt el, mintha ez lenne a normális és minden esetben, minden nőnél így lenne. Valójában 21-35 nap között minden ciklushossz normálisnak számít, az ovuláció időpontja pedig egyáltalán nem fix, sem egy adott nőnél, sem az összes ciklusban.

A menstruáció mindig ovulációt követően 10-16 nappal jelentkezik. Ha nem így van, akkor nem is valódi menstruációról beszélünk, ezt cikluskövetéssel tudjuk megállapítani. Emiatt a menstruáció nem tud késni, hanem az ovuláció eltolódása miatt tolódik ez is későbbre.

A naptár módszer statisztikára épül. Az egyszerűbb módszer 28 napos ciklusokkal és 14. napi ovulációval számol. A “továbbfejlesztett” verziója már a te korábbi ciklusaidra épül, viszont ez sem túl megbízható, a termékeny időszakodat és az ovulációdat így nem lehet megállapítani. Illetve attól még, hogy neked a múltban viszonylag szabályosak voltak a ciklusaid, bármikor lehet ennél hosszabb vagy rövidebb, ilyen jellegű statisztikára nem szabad hagyatkozni. Babatervezésnél és fogamzásgátlásnál is egyaránt félreveztő lehet és problémákat okozhat.

Emellett a termékenységtudat színtiszta biológia, a saját tested jezléseinek megfigyelésére épül. Ennél egyáltalán nem okoz gondot, ha rendszertelenek a ciklusaid, mindig pontosan tudni fogod, mely napokon lehetséges a teherbeesés.

Mivel a termékenységtudat a biológiai tényeken felül a te saját tested egyedi ritmusát is figyelembe veszi, így bármelyik nő biztonsággal alkalmazhatja. Nem gond, ha szabálytalanok a ciklusaid, a termékeny időszak ugyanúgy megállapítható ebben az esetben is. Mindenre van külön szabályrendszer.

Babatervezésnél pedig kiemelten hasznos tud lenni, mivel hosszú ciklusoknál méginkább nehézséget okoz a termékeny időszak megállapítása – viszont a termékenységtudat szerinti rendszeres cikluskövetés ebben is tud téged támogatni.

A női test annyira csodálatos, hogy erre is van megoldása. Ha már egyszer kilökődött egy petesejt, vagyis esetlegesen akár létrejöhet a megtermékenyítés és a teherbeesés is, így fontos lenne, hogy ez még egyszer ne történhessen meg. Ovulációt követően beindul a progeszteron termelés, ez a hormon pedig megakadályozza a további tüszőrepedéseket.

Többek között a hormonnak ezt a hatását használják ki a hormonális fogamzásgátlási módszerek is, ugyanis ott az egyik fő hormon, amit adagolnak, a progeszteron mesterséges helyettesítője.

Az ovulációs teszt az LH szint csúcsát jelzi, ami ovulációt megelőzően szokott lenni. Ám ez nem 100%-os, sajnos vannak esetek, amikor félrevezető lehet, és tévesen hihetjük azt, hogy van, vagy – éppen fordítva – nincs ovulációnk.

Ezen felül pedig ha az LH csúcshoz időzítjük az együttléteket, előfordulhat, hogy ez már késő, és a spermiumok nem jutnak majd fel időben a petesejthez.

Emiatt a méhnyaknyák és az ébredési testhőmérséklet megfigyelésével sokkal biztosabb képet kaphatunk termékenységi állapotunkról.

Mennyi ideig tart a tanfolyam?

8 héten keresztül, heti 3 videós lecke

A leckék 8 héten keresztül, heti 3x válnak majd elérhetővé a weboldalon lévő belsős felületen. 

Ez az időszak nagyon intenzív lesz, de olyan tudást szerezhetsz meg általa, amit garantáltan kamatoztatni fogsz utána.
Az alap csomag kiválasztása esetén ezeket a leckéket 10 hétig tudod majd elérni, a másik két csomaggal pedig örökös hozzáférést kapsz!
A tanfolyam ennyiben nem merül ki, prémium és VIP csomag esetén több 1:1 konzultáción fogunk együtt dolgozni. Te és a mentorod. Ezzel tudunk az egyik leghatékonyabban segíteni az utadon. A tanfolyami FB csoportban gyakran tartunk Kérdezz&felelek videós alkalmakat, ahol az eddigi tapasztalatok alapján nem csak tananyaggal kapcsolatos kérdések jöttek, hanem megismertük egymást és általa összeszokott a csodás társaság.

Ha úgy érzed, neked ez a sok kapcsolódás és általunk nyújtott alkalmankénti tömény segítség sem tűnik elegendőnek, akkor fenntartjuk a lehetőségét a napi szintű chatelésnek és folyamatos biztatásnak, visszacsatolásnak, 3 hónapon keresztül. Könnyebb, ha tudod, a kérdéseiddel nyitott fülre találsz és szakértő válaszolja meg, nem egy internetes fórum. 

Szóval a tanfolyam maga fixen 8 hét, de a hozzáférés vagy az utánkövetés hossza által ez bőven kitolható, ha arra vágysz! 🧡

A jelentkezés szünetel

A csomagok alatt tudod kérni, hogy értesítsünk téged a következő nyitásról!

MOST Magyarországon egyedülállóan, akár 4 részletes fizetéssel is részt vehetsz a 2 hónapos tanfolyamon! 

2 részletű fizetésnél 4010 Ft, 4 részletű fizetésnél 6.010 Ft adminisztrációs díjat számolunk fel!

Alap csomag

42.990 Ft

Részletfizetési lehetőségek:
2×23.500 Ft vagy 4×12.250 Ft

Részletfizetés a pénztár oldalon választható. Kattints a Jelentkezek gombra!

Prémium csomag

54.990 Ft

Részletfizetési lehetőségek:
2×29.500 Ft vagy 4×15.250 Ft

Részletfizetés a pénztár oldalon választható. Kattints a Jelentkezek gombra!

VIP mentorcsomag

159.990 Ft

Részletfizetési lehetőségek:
2×82.000 Ft vagy 4×41.500 Ft

Részletfizetés a pénztár oldalon választható. Kattints a Jelentkezek gombra!

100%

pénzvisszafizetési
garancia

Mi biztosak vagyunk abban, hogy ez a módszer mindenki számára rendkívül hasznos, és tapasztalatból tudjuk, milyen jól működik. Viszont szeretnénk, ha te is maximálisan elégedett lennél. Így vállaljuk, hogy ha valamiért nem tetszene a tanfolyam, mindössze annyi a dolgod, hogy a 2. hét végéig írsz nekünk egy e-mailt, mi pedig visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Bonyolultnak hangzik.. Biztos nekem való?

Való igaz, hogy ahhoz, hogy megtanuld a jeleket helyesen felismerni, az elején jóval több időt és energiát kell beletenned majd. A tudás elsajátításához és a tested alapos megismeréséhez 2-3 ciklus megfigyelése szükséges átlagosan, ennyi idő alatt bőven elsajátíthatóak ezek az ismeretek. Ezt a néhány hónapot kiemelten fontos fogamzásgátlásnál kivárni, mivel így tudsz biztosra menni, hogy jól figyeltél meg mindent. Ezután viszont napi maximum 5-10 percet kell majd belefektetned ebbe, amiknek nagy része könnyen szokássá is alakítható. Meglehet, hogy pár nap vagy hét után észre sem veszed majd, és ébredés után már nyúlsz is a hőmérőért.

Babatervezésnél pedig, mivel nem kell félni a nem kívánt terhességtől, így már ahogy megtanulod a pontos szabályokat és jelzéseket, el tudod kezdeni figyelni a testedet és alkalmazni a módszert, már az első hónapban is nagy segítség lehet!

Kiktől fogsz tanulni?

Fonyódi Hajnalka és Kissné Eőri Veronika vagyunk, termékenységtudat oktatók. Az amerikai SymptoPro Natural Family Planning Education képzésre jártunk. Több mint 4 éves tapasztalattal rendelkezünk a termékenységtudat módszer alkalmazásában.

Még gimnáziumban ismerkedtünk meg, osztálytársak voltunk. Azóta is nagyon jó barátságban vagyunk. Mivel mindketten megszállottak lettünk a termékenységtudat iránt, és küldetésünknek érezzük, hogy minél több nővel megoszthassuk ezt a szuper tudást, úgy döntöttünk, megalapítjuk a közös vállalkozásunkat, és ezt választjuk hivatásunknak. Életünk egyik legjobb döntése volt.

Rólunk mondtátok

“Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat. Személy szerint Hajnit ismerem. Ő segített nekem rengeteget. 🙂

Hajnival egy teljesen más téma miatt hozott össze minket az élet egy esküvői újságot szerettem volna szerkesztetni vele. Aztán elkezdtünk beszélgetni és elég hamar elő kerültek magánéleti témák is.Én nehezen nyitok ilyen téren mások felé, pláne akiket pár mondat óta ismerek. 🙂 De Hajnival ahogy beszélgettünk egyre jobban úgy tűnt mintha ezer éve ismernék egymást.

Tehát szóba került, hogy tervben van egy kistesó. Hajni annyira profin kérdezett és válaszolt a kérdéseimre,hogy egyáltalán nem volt semmi olyan mondat ami ciki lenne vagy tabunak érezném. Talán azért is lehetett mert éreztem az önzetlenségét és hogy ismeretlenül is segíteni szeretne. 🙂 Tudtam Hajni az aki segíteni fog nekem, hogy a sok idegeskedés után kicsit megnyugtatva és saját testem és működésem megismerésével végre teherbe essek. 🙂

Tehát én csak és kizárólag ajánlani tudom Hajnit és Veronikát.

Nem csak akkor ha nem tudsz teherbe esni, fiataloknak is érdemes felkeresni őket, mert rengeteg dolgot megtanulhatnak tőlük amit biologia órán csak pár szóval érintenek pedig nagyon fontos, hogy ismerjék hogyan is működnek.

A profizmus mellé társul még egy olyan szakértelem, hogy olyan érthetően mondott elmindent Hajni,hogy én is elsőre megértettem és könnyedén tudtam feltenni a kérdéseimet.”

“Hogy miért szerettem Veronikával dolgozni és témázni? 😀 Mert türelmes, kedves, megértő és igazán odafigyelt rám…. Minden kérdésemre válaszolt, amikor szükségem volt rá, mindig ott volt és a tanácsai rettentően sokat segítettek nekem. Minden bejött, pontosan úgy, ahogyan az előre megmondta. Tőle tanultam meg a termékenységgel kapcsolatos dolgokat is, mert ezelőtt 39 évig fogalmam sem volt semmiről. Amíg nem ismertem meg Veronikát, azt sem tudtam, hogy mi az a peteérés és hogy működik a testem. Amikor elkezdtünk együtt dolgozni, rendszertelenek voltak a ciklusaim. Veronika viszont már alig néhány válaszom alapján pontosan meg tudta mondani, mikor fogok legközelebb menstruálni. Amit amúgy a dokim nem tudott megjósolni. De minden úgy történt, ahogy ez a lány mondta!! Egészen elképesztő…
Rávezetett, hogy babaprojekt alatt mit hogyan csináljak, és a hőgörbém alapján beigazolódott az is hogy szépen voltak peteéréseim. Már több, mint egy éve próbálkoztunk addigra, sajnos sikertelenül, és a közös munka során néhány ciklus után pozitívat teszteltem!! Szívből ajánlom ezt a lányt, ritka jószívű, segítőkész és emellett nagyon okos!!!”

Vélemények

Vásárlói Vélemény
4,7 3 értékelés alapján
5 ★
67% 
2
4 ★
33% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
2023. 01. 18

Szuper anyag, kisebb technikai és egyéb hibák

Nagyon szuper volt a tanfolyam, köszönök mindent. Nagyon sok hasznos információ volt benne és a lányok mindig ott voltak, hogy segítsenek, válaszoljanak a kérdésekre. Az egyetlen dolog ami a másik oldalon eszembe jut azok a kisebb technikai malőrök, nem elérhető anyag, nem működő teszt meg ilyenek. De ezeket is mindig gyorsan megoldották. Szerintem az lenne a jobb még ha emailben jönne értesítés ha aznap elérhető az anyag egy linkkel. Az sokat segítene az elérésben. Meg egy kicsit több post a Facebook csoportban, szinte nem láttam tőletek postot a kérdezz-feleleken kívűl. De összességében csak jót tudok mondani, csak így tovább lányok! 😊

BB
Bernadett B.
HU HU
2022. 11. 14

Egyszerűen csak ajánlani tudom:)

Rövid és érthető videók formájában kaptunk rengeteg hasznos információt ebben a pár hétben. A tudás mélyítésére kaptunk pár gyakorlós feladatot, ami nagyon tetszett, még több is lehetett volna belőle! 🙂 Ha nem volt világos számomra mi a teendő, messenger üzenetben és konzultáció formájában is nagyon segítőkészek volta(to)k, innen is köszönet érte!

ZK
Zsanett K.
HU HU
2022. 09. 01

Ezt màr az iskolàban kellene tanítani!

Maximàlisan elègedett voltam a tanfolyam anyagàval, èrthetö ès lènyegre törö! Az üzenetekre mindíg pàr óràn belül vàlaszt kaptam, ès nagyon kedvesek ès segítökèszek voltatok szóval köszönöm szèpen Nektek!!! 🥰

AR
Anett R.
HU HU

Ajándékok a Prémium és VIP csomaghoz

Ha 2022. június 17. éjfélig jelentkezel a tanfolyamra, és az első 10 jelentkező között leszel, 2 extra ebookot választhatsz az alábbiak közül:

Milyen ajándék ebookokat kaphatsz, ha most csatlakozol?

Ajándékozz tudást!

Most nem csak magadat, hanem szerettedet is megajándékozhatod a január 10-én induló tanfolyammal. 3 csinos kis ajándékkártya és üdvözlőlap közül választhatsz, melyek szuperül mutatnak majd a fa alatt! 🧡🎄

FONTOS! Kizárólag a december 19-éig leadott és fizetett rendeléseknél tudjuk garantálni, hogy Karácsonyra megérkezik a csomag.
3 féle design elérhető:

3 féle design érhető el

Rendeléskor ki tudod választani, hogy melyiket szeretnéd kérni!

1 - szürke

2 - narancssárga

3 - piros